ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Βόλου για τη διάβαση μπροστά από την παιδική χαρά Αγριάς

ο-δήμος-βόλου-για-τη-διάβαση-μπροστά-απ-825774

Αφορμή για αναφορές κατοίκων της Αγριάς για κακό συντονισμό των Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου αποτέλεσε η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων προστασίας στο πεζοδρόμιο μπροστά από την παιδική χαρά δίπλα από τον Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγριάς και κατόπιν η εκτέλεση των εργασιών μετακίνησης της διαγράμμισης της διάβασης πεζών, με συνέπεια αυτή να καταλήγει πάνω στα κάγκελα. Το πρόβλημα αυτό, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Βόλου, αποκαταστάθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Επιπλέον σε ανακοίνωση του Δήμο αναφέρονται τα εξής:

“Μας προκαλεί κατάπληξη η ενασχόληση δημοσιογράφων, παγκοσμίου… βεληνεκούς (έχει μερικούς από δαύτους η πόλη μας) με τη διάβαση πεζών στο ύψος της παιδικής χαράς Αγριάς, όπου – από αβλεψία ενός υπαλλήλου – πρώτα τοποθετήθηκαν τα κάγκελα – προστατευτικά για τα παιδιά και στη συνέχεια (με διαφορά μερικών ωρών) μετακινήθηκε, με νέα διαγράμμιση, η διάβαση.

Βεβαίως και δεν θα του πάρουμε γι αυτό το κεφάλι, όπως οι αστείες… Σαλώμες της τοπικής δημοσιογραφίας απαιτούν, προκαλώντας γι’ άλλη μια φορά θυμηδία, απλώς εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που μη έχοντας κάτι σοβαρό και άξιο λόγου να καταφερθούν εναντίον μας, ασχολούνται με ασήμαντα θέματα, που άλλωστε τους ταιριάζουν.

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτουμε δείχνουν ότι το όποιο πρόβλημα υπήρξε λύθηκε, μέσα σε λίγες ώρες, όμως δείχνουν και τη διαφορά της νοοτροπίας και της προοπτικής ενός εκάστου. Αποτελούν το παρελθόν, το χθες, και εκφράζουμε το αύριο, την ελπίδα και την προοπτική για την πόλη. Ας βουλιάξουν, σαν ΜΜΕ, μέσα στη μιζέρια και την κακομοιριά τους, δεν θα λείψουν από κανένα…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου