ΤΟΠΙΚΑ

Σε Ν. Αγχίαλο και Μικροθήβες θα επεκταθεί το δίκτυο φυσικού αερίου

σε-ν-αγχίαλο-και-μικροθήβες-θα-επεκταθ-826099

Τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο επισκέφτηκαν σήμερα, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων, κ. Ευθυμία Καλογήρου και μεταξύ των άλλων θεμάτων συζήτησαν την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Δημοτική Κοινότητα Ν. Αγχιάλου και της πρώην κοινότητας Μικροθηβών, η οποία θα ολοκληρωθεί παρέχοντας στους δημότες τη δυνατότητα σύνδεσης εντός του Α’ Εξαμήνου του 2019.

Ο κ. Μπέος, τόνισε ότι θα ανατεθεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να προβεί στις απαραίτητες μελέτες για τη σχετική έγκριση χρήσης χώρου της Ν. Αγχιάλου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την εγκατάσταση σταθμού υποβιβασμού πίεσης ΙRI. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενεργοποίησης των ήδη τοποθετημένων μετρητών για 7 δημοτικά κτίρια τα οποία είναι ολοκληρωμένα προς τροφοδότηση από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε στο διάστημα του καλοκαιριού να προγραμματιστούν και να οριστικοποιηθούν οι επεκτάσεις του δικτύου σε υφιστάμενες και νέες περιοχές του Δήμου και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις στις αρχές του Φθινοπώρου σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα ο κ. Μπέος δέχθηκε στο Δημαρχείο το ΔΣ του Συλλόγου Αρτοποιών και ενημερώθηκε για ζητήματα που τους απασχολούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου