ΤΟΠΙΚΑ

Το μέλι του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Βόλου ταξιδεύει για πρώτη φορά στην αγορά της Ευρώπης

το-μέλι-του-μελισσοκομικού-συνεταιρι-8269

Η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων της περιοχής του Βόλου και του Πηλίου για τη μελισσοκομία οδήγησε στη δημιουργία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Βόλου το 1961, που από τότε διατηρεί κατάστημα στην Ανθίμου Γαζή 142 στον Βόλο. Η μακρόχρονη παράδοση και η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των μελισσοκόμων μας, έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου προϊόντος.

Το κλίμα, η ποικιλία της χλωρίδας της περιοχής μας με τα αυτοφυή αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά όπως το φασκόμηλο, το θυμάρι, η θρούμπη, το τσάι , η ρίγανη, το λαθούρι και το σινάπι, τα δάση καστανιάς, βελανιδιάς και ακακίας, οι εκτάσεις με τα τριφύλλια, οι καλλιέργειες αμυγδαλιάς και οπωροφόρων, προσφέρουν μέλι υψηλής ποιότητας, με θαυμάσια γεύση και εξαιρετικό άρωμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, πολύτιμο για την υγεία.

Η συνέπεια και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας, μας βοήθησαν να χτίσουμε διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης στην τοπική αγορά.

Σήμερα ο Συνεταιρισμός μας ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό και το μέλι μας θα είναι ένα ακόμα ποιοτικό ελληνικό προϊόν που θα γνωρίσουν και θα γευτούν στο τραπέζι της Ευρώπης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου