ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα συμπαράστασης σε μέλη της Επιτροπής Αγώνα που δικάζονται

κάλεσμα-συμπαράστασης-σε-μέλη-της-επι-8456

Κάλεσμα σε συγκέντρωση συμπαράστασης προς τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου που δικάζονται την Τετάρτη, μετά από μήνυση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, Γ. Μουλά, απευθύνει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, αναφέροντας τα εξής:

Μεθαύριο Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 οδηγούνται σε Δικαστήριο του Βόλου για να δικαστούν, τρία μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, μετά από μήνυση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Μουλά. Το «έγκλημά» τους ήταν ότι ζήτησαν το λόγο, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, για πέντε μόνο λεπτά, για να μιλήσουν για το μεγάλο πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ που κινητοποίησε χιλιάδες πολίτες του Βόλου, πριν λίγες μέρες.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους διωκόμενους συμπολίτες μας, καταδικάζει τη βιομηχανία μηνύσεων κατά πάντων που έχει εξαπολύσει η Δημοτική Αρχή Βόλου και καλεί τους πολίτες του Βόλου να βρεθούν την Τετάρτη 23 Μαΐου, στη 1 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια του Βόλου για να συμπαρασταθούμε στα διωκόμενα μέλη της Επιτροπής Αγώνα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου