ΤΟΠΙΚΑ

Εγκλωβισμός οδηγού χειριστή JCB στην Κριθαριά

εγκλωβισμός-οδηγού-χειριστή-jcb-στην-κρι-8891

Άγιο είχε χθες ένας 50χρονος χειριστής JCB που εργάζεται σε εταιρία που κάνει αποκαταστάσεις αγωγών και φρεατίων για λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο εργάτης εγκλωβίστηκε στο JCB όταν γύρω στις 4.15 ενώ προσπαθούσε να φορτώσει βράχο σε φορτηγό στο χωριό Κριθαριά, ο βράχος «έφυγε» με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ και να τον πλακώσει.

Ο 50χρονος τραυματίστηκε μόνο στα πόδια. Παρέμενε εγκλωβισμένος στην καμπίνα μέχρι που στο σημείο ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κριθαριάς Σπύρος Μάμαλης έκανε άμεσα το καθήκον του και κάλεσε σε βοήθεια τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εννέα συνολικά πυροσβέστες με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Χαράλαμπο Πόζογλου, Πύραρχο, έκαναν χρήση διασωστικής σειράς και με ανυψωτικό μηχάνημα κατάφεραν μετά από περίπου είκοσι λεπτά να απελευθερώσουν τον χειριστή.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό και τον διακόμισε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου όπου οι 50χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του ατυχήματος το συνεργείο εκτελούσε στην Κριθαριά εργασίες απομάκρυνσης μπαζών.

Η εν λόγω εταιρεία χωματουργικών εργασιών συνεργάζεται με τη ΔΕΥΑΜΒ στις αποκαταστάσεις αγωγών και φρεατίων.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου