ΤΟΠΙΚΑ

Στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου η 11χρονη στην οποία ασελγούσε ο 80χρονος ιερέας

στην-αγκαλιά-του-ορφανοτροφείου-η-11χρο-10379

Σε ασφαλή χέρια βρίσκεται πλέον, μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου, η ανήλικη που, όπως αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία το περασμένο Σάββατο, βίωνε επί δύο μήνες έναν ανείπωτο εφιάλτη με τη μητέρα της, μία 30χρονη Βουλγάρα να την εξωθεί στο να δέχεται σεξουαλικές πράξεις από έναν 80χρονο εν αργία ιερέα προκειμένου να τους ενισχύει με οικονομικά ανταλλάγματα.

Η ανήλικη που έζησε μία απίστευτα τραυματική εμπειρία από τα έντεκα χρόνια της, φιλοξενείται πλέον στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Είναι παρέα με άλλα παιδιά. Μετέχει σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες και μπορεί να χαμογελάει απαλλαγμένη από βάρη και να απολαμβάνει το νεαρό της ηλικίας της χωρίς τύψεις και ενοχές.

Το Ορφανοτροφείο Βόλου άνοιξε την αγκαλιά του και την υποδέχτηκε την ανήλικη με αγάπη και φροντίδα σαν ένα καινούργιο μέλος της οικογένειάς του. Τα παιδιά του Ορφανοτροφείου υποδέχτηκαν προχθές την 11χρονη με μεγάλη χαρά.

Η Χρυσούλα, η Κωνσταντίνα, η Αννούλα και ο Βαλάντης την ξενάγησαν στον χώρο και της έδωσαν καινούρια παπούτσια, ώστε να αισθανθεί ότι υπάρχει στέγη για όλα τα παιδιά του κόσμου. Όλο το προσωπικό του Ορφανοτροφείου, οι φίλοι και οι εθελοντές, είναι δίπλα στην ανήλικη.

Επισημαίνεται ότι η μητέρα της ανήλικης μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Βόλου αφέθηκε ελεύθερη, υπό τον όρο να μην πλησιάζει ποτέ την μικρούλα και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κάθε τρόπο, καθώς κρίθηκε ακατάλληλη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου