ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση Αχ. Μπέου κατά ΕΡΓΗΛ και υπηρεσιακών στελεχών της ΔΕΥΑΜΒ για απάτη

μήνυση-αχ-μπέου-κατά-εργηλ-και-υπηρεσι-10571

Μήνυση για απάτη τόσο κατά της ΕΡΓΗΛ όσο και κατά υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΜΒ, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας, στη “ThessaliaTv”.

Οπως είπε ο κ. Μπέος, προτίθεται να καταθέσει τη μήνυση την ερχόμενη Τρίτη και ήδη έχουν συγκεντρωθεί νέα στοιχεία για το θέμα της ΕΡΓΗΛ και θα κατατεθούν στον Εισαγγελέα Βόλου για τη περαιτέρω διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ ο δήμαρχος Βόλου, στη διάρκεια της συνέντευξης στην ίδια εκπομπή, άσκησε δριμεία κριτική για το θέμα των ελέγχων από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς με αφορμή την δημοσιοποίηση του νέου ελέγχου που αναμένεται να γίνει στην ΑΓΕΤ από τον Δημόκριτο.

Αναφορικά με τη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων παραγωγής που σχεδιάζει κατασκευάσει ο δήμος Βόλου στον ΧΥΤΑ, ο κ. Μπέος ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος θα είναι η διαλογή και επεξεργασία των απορριμμάτων και θα λειτουργήσει ως μια πρότυπη μονάδα ανακύκλωσης εντός του ΧΥΤΑ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου