ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας με τον Διευθυντή της ΑΓΕΤ στον Βόλο

συνάντηση-του-συνδέσμου-ηλεκτρολόγω-11320

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας μετά από αίτημα του προς την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου και συζήτησε με εκπροσώπους της διοίκησης του Εργοστασίου στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, τους εκπροσώπους του Συνδέσμου κ.κ. Μαουσίδη Σεραφείμ, Δημήτριο Τσίρο και Θώμο Γεώργιο, υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Εργοστασίου κ. Βλάχος Μιχάλης και η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων του Εργοστασίου κα. Απέργη Παναγιώτα.

Θέμα της ενημερωτικής συνάντησης ήταν η χρήση εναλλακτικών καυσίμων, αυτό που ακριβώς απασχολεί αρκετό καιρό την περιοχή και την τοπική οινωνία. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Εργοστασίου, η καύση RDF είναι νόμιμη και αδειοδοτημένη. Οπως ειδικότερα αναφέρθηκε στη συνάντηση, “σήμερα στο Εργοστάσιο λειτουργεί ο ένας από τους πέντε φούρνους, ενώ η υποκατάσταση πρώτων υλών και καυσίμων με εναλλακτικά υλικά γίνεται σε ποσοστό 15-20%. Η λειτουργία του Εργοστασίου υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους. Την ίδια στιγμή η Ευρώπη καίει από 40% έως 100% RDF”.

Επίσης, οι εκπρόσωποι του εργοστασίου διαβεβαίωσαν τα μέλη του Συνδέσμου ότι “σε καμία περίπτωση δεν θα έθεταν σε κίνδυνο τις οικογένειες τόσο των εργαζομένων του Εργοστασίου όσο και των πολιτών της περιοχής μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου