ΤΟΠΙΚΑ

Αναζήτηση λύσεων για τακτοποίηση οφειλών του Ορφανοτροφείου Βόλου

αναζήτηση-λύσεων-για-τακτοποίηση-οφε-19331

Συνάντηση πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Μαΐου ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με τον Υποδιοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λάμπρο Σέμπο και τη Γενική Διευθύντρια του ΚΕΑΟ κ. Βαρβάρα Χατζηευσταθιάδου για το θέμα της τακτοποίησης των οφειλών του Ορφανοτροφείου Βόλου προς τον ΕΦΚΑ, ώστε να μπορέσει το ίδρυμα να λάβει την απαραίτητη για την κρατική χρηματοδότησή του ασφαλιστική ενημερότητα και πιστοποίηση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διοίκησης του ΕΦΚΑ και σε αυτή συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου κ. Κώστας Θεοδώρου.

Ο Βουλευτής τόνισε στους καθ’ ύλην αρμόδιους ότι το Ορφανοτροφείο, μέσα σε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο για την κοινωνία του Βόλου, φιλοξενώντας και φροντίζοντας την παρούσα χρονική στιγμή 22 παιδιά. Επομένως, η κεντρική Διοίκηση οφείλει εξαντλώντας τις δυνατότητες που έχει, να διευκολύνει τους φορείς που μέσα σε αντίξοες συνθήκες, παράγουν κοινωνική ωφέλεια και προσφέρουν έμπρακτη βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ και η Γενική Διευθύντρια του ΚΕΑΟ εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνδράμουν, εκθέτοντας τις εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να υιοθετήσει το Ίδρυμα, ώστε να ξεκινήσει την τακτοποίηση των οφειλών του και να μπορέσει να λάβει την απαραίτητη ασφαλιστική ενημερότητα και πιστοποίηση. Διοίκηση ΕΦΚΑ και ΚΕΑΟ με την στήριξη του Βουλευτή, συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία με το Ίδρυμα ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου