ΤΟΠΙΚΑ

«Τρελό» ΙΧ απείλησε την έκθεση των μαθητών έξω από το κτήριο Παπαστράτου

τρελό-ιχ-απείλησε-την-έκθεση-των-μαθ-20014

Σταμάτησε πάνω στα τσιμεντένια προστατευτικά, προκαλώντας μικρή ζημιά στο περίπτερο του τομέα υγείας – πρόνοιας

Από καθαρή τύχη, η γιορτή που συνιστά η 2η μαθητική έκθεση επαγγελματικής εκπαίδευσης δεν μετατράπηκε σε… τραγωδία χθες το μεσημέρι, όταν οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του στη στροφή στα Κύματα, και σταμάτησε στα τσιμεντένια προστατευτικά.

Ένα από τα τσιμεντένια προστατευτικά έπεσε πάνω στην τέντα όπου στεγάζεται η μαθητική έκθεση, προκαλώντας μικρές ζημιές.

Ειρωνεία: οι ζημιές προκλήθηκαν στο περίπτερο του τομέα υγείας – πρόνοιας, όπου πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο βρισκόταν μία κούκλα διασωληνωμένη και με παροχή οξυγόνου.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός εκπαιδευτικών ή μαθητών που εκείνη την ώρα βρίσκον
ταν στον χώρο βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στην έκθεση που άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα. «Χρειάστηκε βεβαίως κάποια πράγματα να ξαναστηθούν, αλλά το κακό που έγινε ήταν μικρό, μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχαν τα προστατευτικά», σχολίασε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σ. Σαβελίδης. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου. Επί τόπου κλήθηκε τροχαία διενεργώντας προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου