ΤΟΠΙΚΑ

Ιδιοκτήτης καφέ πλάκωσε στο ξύλο πωλήτρια συνδρομητικού καναλιού

ιδιοκτήτης-καφέ-πλάκωσε-στο-ξύλο-πωλή-26265

Χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον θώρακα πωλήτρια συνδρομητικού καναλιού.

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ιδιοκτήτη καφέ, για το επεισόδιο που συνέβη τον Νοέμβριο του 2015 στο κατάστημά του.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. Παρούσα ήταν μόνο η παθούσα, η οποία είπε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο της επιτέθηκε ο επαγγελματίας.

Στο μεταξύ, το δικαστήριο έκρινε ένοχο και έναν ημεδαπό για απειλή κατά συρροή, σε βάρος δύο παιδιών του και της συζύγου του. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ερήμην και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με αναστολή τριετίας.

Τέλος, ένοχος για κλοπή αυτοκινήτου που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2015 σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 54χρονος Βολιώτης.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών, παρά το γεγονός ότι ήταν παρών στο δικαστήριο, και υποστήριξε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

«Δεν έκανα τίποτα. Εγώ μετακινήθηκα με λεωφορείο στον τόπο όπου υποβλήθηκα σε τυχαίο έλεγχο και με συνέλαβαν», φέρεται να είπε απολογούμενος, εντούτοις οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου