ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Προσπάθειες κομματικής εκμετάλλευσης του συλλαλητηρίου από ορισμένους

δήμος-βόλου-προσπάθειες-κομματικής-ε-27032

Σχετικά με το αυριανό συλλαλητήριο κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στον Βόλο, σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρεται ότι ορισμένοι επιχειρούν να “καπελώσουν” και να εκμεταλλευτούν πολιτικά την εκδήλωση, ενώ απευθύνεται κάλεσμα στους πολίτες να διαδηλώσουν ειρηνικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

“Ο Δήμος Βόλου με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας απέναντι στους πολίτες και έχοντας απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας του ζητήματος, κάλεσε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, προκειμένου να σταλούν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση κατά της ανεξέλεγκτης καύσης σκουπιδιών και υπέρ της ανάγκης αυστηροποίησης της κείμενης Νομοθεσίας και συμμόρφωσης προς τα ισχύοντα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες και όσο πλησιάζει η ημέρα του συλλαλητηρίου γινόμαστε μάρτυρες ενός τραγικού ανταγωνισμού μεταξύ προσώπων, ομάδων και κομμάτων που επιχειρούν να «καπελώσουν» την εκδήλωση και να αντλήσουν προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Καλούμε όλους αυτούς που είτε εμφανίζονται σαν «διοργανωτές», είτε προωθούν τα συμφέροντα των κομμάτων τους να σοβαρευτούν και να καταλάβουν ότι η πόλη και οι συμπολίτες μας δεν χρειάζονται προστάτες κάθε είδους. Ο λαός έχει κρίση για να αντιληφθεί ποια μείζονα συμφέρονται διακυβεύονται και δεν περιμένει από τυχάρπαστους και κομματόσκυλα να τον καθοδηγήσουν και να τον χειραγωγήσουν.

Καλούμε και πάλι τους πολίτες να διαδηλώσουν ειρηνικά για την κοινή βούληση όλων μας να προστατευτούν η Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον και να μείνουν μακριά από όλους αυτούς που αναζητούν προσωπική ανέλιξη ή κομματικά κέρδη διχάζοντας και αποπροσανατολίζοντας την κοινωνία”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου