ΤΟΠΙΚΑ

Ανοικτό διάλογο με τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης εγκαινιάζει η ΝΔ

ανοικτό-διάλογο-με-τα-στελέχη-της-αυτο-27881

Από τη Θεσσαλία ξεκινά η Νέα Δημοκρατία τον δημόσιο διάλογο για την Αυτοδιοίκηση. Μεθαύριο Κυριακή 6 Μαΐου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη – Οι προτάσεις της ΝΔ», στις 18:30, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» Λ. Κατσώνη 24, στη Λάρισα.

Η δράση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ σε συνεργασία με τον Τομέα Εσωτερικών του Κόμματος, υπό την ευθύνη του Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ – βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης στην οποία απευθύνεται πρόσκληση προς όλους τους αυτοδιοικητικούς της Θεσσαλίας, α’ και β’ βαθμού, θα είναι ο Γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μ. Βορίδης και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου