ΤΟΠΙΚΑ

«Let΄s do it» από 106 μαθητές του Γυμνασίου Αργαλαστής

let΄s-do-it-από-106-μαθητές-του-γυμνασίου-αργαλ-30441

Ανέλαβαν δράση οι μαθητές του Γυμνασίου Αργαλαστής, που συμμετείχαν για τρίτη σχολική χρονιά στην πανελλήνια δράση εθελοντισμού «Let’s do it Greece».

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συντονίστηκαν με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού κ. Μαλιοκάπη Κατερίνας με την υποστήριξη της διευθύντριας, του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, οργανώθηκαν σε ομάδες και προχώρησαν επί τω έργω.

Οι ομάδες ασχολήθηκαν με μαστορέματα (κουρτινόξυλα, στόρια, παγκάκια αυλής), καθαρισμούς τοίχων, θρανίων και τζαμιών μέσα στις τάξεις, καθαρισμό και ανανέωση χώματος στο σκάμμα, καθαρισμό του προαυλίου και του περιβάλλοντος χώρου (ξεχορτάριασμα, σκούπισμα, σκάλισμα, φυτεύσεις στα παρτέρια, ζωγραφική σε τοίχους αιθουσών και πίνακες, βάψιμο τάξεων και τοίχων και συντήρηση των εξωτερικών τοιχογραφιών).

Συμμετείχαν 106 μαθητές, 35 γονείς και οι 14 εκπαιδευτικοί του σχολείου. «Δώσαμε το μήνυμα στους μαθητές μας ότι με τον εθελοντισμό, τη συνεργασία όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και τη καλή μας διάθεση μπορούμε να φροντίζουμε και να ομορφαίνουμε το σχολείο μας ώστε το χαιρόμαστε καθημερινά», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γυμνασίου Αργαλαστής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου