ΤΟΠΙΚΑ

Πλωτή πολιτεία στον Βόλο

πλωτή-πολιτεία-στον-βόλο-33048

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «Europa» μεταφέρει 621 άτομα

Βλέμματα θαυμασμού προσελκύει το εντυπωσιακό και πολυτελές, ταυτόχρονα, κρουαζιερόπλοιο «Europa», το οποίο κατέπλευσε χθες στις 8 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου και αποπλέει σήμερα στις 6 το πρωί με επόμενο προορισμό τη Σκιάθο.

Το μήκους 199 μέτρων κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 621 άτομα: 342 Γερμανούς επιβάτες και 279 μέλη του πληρώματος. Το κυκλικό ταξίδι που ακολουθεί το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο φέρει σημαία από τις Μπαχάμες, έχει ως αφετηρία τη Λεμεσό και ενδιάμεσους σταθμούς τη Ρόδο, τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, τα Χανιά, τη Μύκονο, τον Βόλο, τη Σκιάθο, και καταλήγει στον Πειραιά.

Οι επιβάτες του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου έκαναν αισθητή την παρουσία τους, καθώς αρκετοί περιηγήθηκαν στην πόλη, ενώ οργανωμένες εκδρομές πραγματοποίησαν 240 συνολικά άτομα, που αντιστοιχούν στο 43% των αφιχθέντων. Συγκεκριμένα, 226 επισκέπτες μετέβησαν στα Μετέωρα και 44 επισκέφθηκαν την Πορταριά, τη Μακρυνίτσα και το Μουσείο Βόλου, αντίστοιχα, στο πλαίσιο οργανωμένων εκδρομών.

Στο μεταξύ, στελέχη του Κέντρου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου διένειμαν πληροφοριακό υλικό και χάρτες στους ξένους τουρίστες, προκειμένου να διευκολυνθεί η περιήγησή τους στην περιοχή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου