ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλήνιες πρωτιές μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

πανελλήνιες-πρωτιές-μαθητών-του-1ου-επ-35193

Και νέες πρωτιές μαθητών του στον αθλητισμό καμαρώνει το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας. Τρεις μαθητές του σχολείου διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο, φέρνοντας νέα μετάλλια στο αρχείο της σχολικής μονάδας.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια της γ’ τάξης του τομέα φυσικοθεραπείας Νικολέτα Τσίρου κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite-Open (Muay-Thai) στην κατηγορία 50 kg γυναικών.

Ο μαθητές της β’ τάξης του τομέα εφαρμοσμένων τεχνών Αθανάσιος Ματσούκης κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Judo στην κατηγορία 60kg ανδρών.

Διπλή διάκριση για τον μαθητή της γ’ τάξης του τομέα οχημάτων Θεόδωρο Σταύρου που κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας πίστας (Keirin) και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας πίστας (200m ταχύτητας).

Ο σύλλογος καθηγητών, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αλλά και ολόκληρη η μαθητική κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «συγχαίρει τους μαθητές για τις επιτυχίες τους, αναγνωρίζοντας τις θυσίες και τις προσπάθειες πολλών χρόνων, μέσα από τις οποίες κατάφεραν τελικά να ανεβούν στο βάθρο των νικητών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου