ΤΟΠΙΚΑ

Κολυνδρίνη προς ΑΓΕΤ: Ο καθένας μπορεί να θέτει τις απόψεις του

κολυνδρίνη-προς-αγετ-ο-καθένας-μπορεί-37583

“Πλουραλισμός επικρατεί. Δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να θέτει τις απόψεις του και να τοποθετείται ανάλογα”, δήλωσε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, σχολιάζοντας την αμφισβήτηση από πλευράς της ΑΓΕΤ της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών αναλύσεων δειγμάτων από φορτίο που έφτασε στο εργοστάσιο.

Η κ. Κολυνδρίνη σημείωσε ότι η Περιφέρεια θα λογοδοτήσει μόνο στους πολίτες και σε κανέναν άλλον και πρόσθεσε χαρακτηριστικά “πορευόμαστε διακριτικά με ισορροπία με υπευθυνότητα και θα εφαρμοστεί ο Νόμος και θα γίνει ό,τι ορίζει αυτός. Υπάρχουν Υπηρεσίες, υπάρχουν Νόμοι, υπάρχουν υπουργικές αποφάσεις και βάσει αυτών θα γίνουν και γίνονται όλα όπως προβλέπονται”.

Δεν θέλησε ωστόσο να σχολιάσει την πρόθεση της ΑΓΕΤ να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, ενώ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ποιές είναι οι κυρώσεις που μπορεί να επιβληθούν στην Βιομηχανία. “Πρέπει να ληφθούν παράμετρες που ορίζει ο Νόμος, πάρα πολλά δεδομένα, οπότε χρειάζεται μία διαδικασία και έτσι δεν ξέρουμε ακόμη”, είπε χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου