ΤΟΠΙΚΑ

Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ο δρόμος Λεφόκαστρου- Αργαλαστής

σε-απέραντο-σκουπιδότοπο-έχει-μετατρ-40185

Εικόνες που πλήττουν βάναυσα όχι μόνο την περιβαλλοντική αισθητική, αλλά απειλούν σοβαρά πλέον και τη δημόσια υγεία, αντικρίζει κανείς στον επαρχιακό δρόμο Λεφόκαστρου- Αργαλαστής.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, που αποτύπωσαν και με φωτογραφικό υλικό την κατάσταση κατά μήκους της συγκεκριμένης διαδρομής, έχει ουσιαστικά δημιουργηθεί μία μικρή χωματερή, ένας σωρός από ογκώδη άχρηστα αντικείμενα που έχουν αποτεθεί σε μία αρκετά μεγάλη λωρίδα παράλληλα με τον επαρχιακό δρόμο. Πρόκειται για ένα «αποτροπιαστικό θέαμα περιβαλλοντικής κακοποίησης στην έναρξη της τουριστικής περιόδου» όπως επισημαίνουν κάτοικοι του Λεφόκαστρου στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει μετατραπεί σε χωματερή εδώ και ένα περίπου χρόνο με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία, για αυτό και κρίνεται απαραίτητη η παρέμβαση των αρμοδίων δημοτικών υπηρεσιών του Δ. Νοτίου Πηλίου ώστε αφενός να απομακρυνθούν όλα τα άχρηστα αντικείμενα και αφετέρου να υπάρξει μέριμνα ώστε να αποτραπούν παρόμοιες εικόνες που εκθέτουν τον πολιτισμένο κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου