ΤΟΠΙΚΑ

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης Κριθαριάς

αποκαταστάθηκε-η-βλάβη-στο-δίκτυο-ύδρ-40578

Αποκαταστάθηκε, μετά από δέκα ημέρες εργασιών από συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην Κριθαριά, που είχε προκληθεί από το φράξιμο σωλήνων λόγω της συσσώρευσης αλάτων.

Το έργο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή του βράδυ, ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση στην υδροδότηση δεδομένου ότι το δίκτυο πήρε αέρα.

Στην οδό Ορτανσίας, λόγω της μεγάλης πίεσης του νερού υπάρχει μικρή διαρροή νερού, η οποία πρόκειται σύντομα να αποκατασταθεί.

Λόγω της μεγάλης διάρκειας της διακοπής της υδροδότησης η αποκατάσταση της λειτουργίας του δικτύου θα γίνει πολύ σύντομα.

Ο Σύλλογος Κριθαριάς «Ο νέος Απόστολος», παρακαλεί τους δημότες «για τη σωστή διαχείριση του νερού αφού πρώτα φροντίσουν για την εξαέρωση του εσωτερικού τους δικτύου (αφήνοντας δηλαδή για λίγο τις βρύσες ανοικτές)».
Σύμφωνα με τον σύλλογο, την ερχόμενη εβδομάδα θα αποκατασταθούν και οι τομές στους δρόμους.

«Ο Σύλλογος έχει μεριμνήσει και έχει αναφέρει στον Δήμο Βόλου για την ενεργοποίηση ενός δρόμου διαφυγής. Ετσι, θα ανοίξει και η πρώτη παράλληλη οδός της Ανθέων, δηλαδή η οδός Λεβάντας, από όπου θα μπορεί να γίνεται η διέλευση δικύκλων και μικρού όγκου οχημάτων. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη κατανόηση και τη συμπαράσταση όλων σας», αναφέρει ο τοπικός σύλλογος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου