ΤΟΠΙΚΑ

Τραυματισμός 59χρονου δικυκλιστή σε τροχαίο ατύχημα στη Λαρίσης

τραυματισμός-59χρονου-δικυκλιστή-σε-τρ-42820

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο λίγο μετά τις 11 το πρωί, στην οδό Λαρίσης με Υψηλάντη στον Βόλο, κοντά στην αποθήκη των ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, βγήκε από την οδό Υψηλάντη στην οδό Λαρίσης και επιχειρώντας να διασχίσει την οδό περνώντας από το “άνοιγμα” μεταξύ των νησίδων, συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο, με οδηγό έναν 59χρονο.

Από τη σύγκρουση ο δικυκλιστής έπεσε στο οδόστρωμα, παρασύρθηκε και αν και φορούσε κράνος, άγνωστο ως τώρα πως, αυτό λύθηκε, με συνέπεια να κτυπήσει το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 59χρονου δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα, οδηγός και συνοδηγός, που δεν τραυματίστηκαν. Η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου