ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αυτόφωρο 42χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

στο-αυτόφωρο-42χρονος-που-οδηγούσε-υπό-τ-43707

Κατανάλωσε αλκοόλ και έπιασε τιμόνι. Αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου συνέλαβαν προχθές στη 1.30 τα ξημερώματα άλλον έναν οδηγό επιβατικού αυτοκινήτου, Βολιώτη ηλικίας 42 ετών, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Σε έλεγχο αλκοτέστ διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ που αντιστοιχεί στο αίμα σε 1,49 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην Α’ μέτρηση και 1,33 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στη Β’ μέτρηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή για να δικαστεί σήμερα Παρασκευή.

Σήμερα στο Αυτόφωρο οι λαθρέμποροι

Εξάλλου, σήμερα Παρασκευή θα δικαστούν τελικά από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οι δύο ημεδαποί που συνελήφθησαν προχθές τα ξημερώματα στην Εθνική, στο ύψος του Βελεστίνου, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Οι λαθρέμποροι, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ (οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων 209,5 κιλά αφορολόγητου καπνού και 1.500 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων), οδηγήθηκαν χθες στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Συνεχίζουν να κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας μέχρι τη δίκη.

Διακοπή δίκης

Για την Πέμπτη 3 Μαΐου διακόπηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η δίκη για το εργατικό δυστύχημα που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2014 στη Χαλυβουργία στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, με θύμα τον 47χρονο χαλυβουργό Χρήστο Ανεστιάδη. Το δικαστήριο θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορουμένου, τις αγορεύσεις, την πρόταση του εισαγγελέα και την απόφαση.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου