ΤΟΠΙΚΑ

Εντονο επεισόδιο Αχ. Μπέου και προέδρου της ΕΡΓΗΛ στο Εφετείο

εντονο-επεισόδιο-αχ-μπέου-και-προέδρο-43974

“Θες να πάρεις τα λεφτά του κόσμου” είπε ο Δήμαρχος Βόλου απευθυνόμενος στον κ. Γκιώνη στους διαδρόμους του Εφετείου Λάρισας μετά τη δίκη

Εντονο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στους διαδρόμους των δικαστηρίων Λάρισας, όπου εκδικάζεται η αγωγή της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ για έργο που δεν εκτέλεσε η εταιρεία, η οποία όμως αξιώνει από τα ταμεία της επιχείρησης ποσό 9 εκατ. ευρώ.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος που βρίσκεται στο Εφετείο προκειμένου να καταθέσει υπέρ της ΔΕΥΑΜΒ, μόλις είδε τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΗΛ, κ. Γκιώνη είχε έντονο διαπληκτισμό μαζί του. “Θες να πάρεις τα λεφτά του κόσμου”, επιτέθηκε ο δήμαρχος στον κ. Γκιώνη, ο οποίος έσκυψε το κεφάλι και έφυγε.

Αυτή τη στιγμή η εκδίκαση της αγωγής της ΔΕΥΑΜΒ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ηδη έχει καταθέσει ως μάρτυρας ο κ. Μπέος. Στην κατάθεσή του ανέφερε ότι έγινε μεγάλο… πάρτι στις πλάτες της ΔΕΥΑΜΒ. Υποστήριξε ότι η ΕΡΓΗΛ πήρε 12 εκατ. ευρώ και ότι προχώρησε σε εργασίες που δεν προβλέπονταν από την σύμβαση.

“Αλλα προέβλεπε η σύμβαση, άλλα έκαναν. Καθημερινά προκύπτουν και νέα στοιχεία που ήταν θαμμένα κάτω από τη γη”, τόνισε ενώπιον του πενταμελούς εφετείου Λάρισας ο κ. Μπέος ενώ απαντώντας σε ερώτηση του δικαστηρίου ανέφερε ότι είναι προ των πυλών η κατάθεση και μήνυσης κατά της ΕΡΓΗΛ. “Καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία” ανέφερε και γυρνώντας προς την πλευρά των εκπροσώπων της ΕΡΓΗΛ τους είπε: “Θα πάτε φυλακή”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου