ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ανακριτή απολογείται την Πέμπτη το «ζευγάρι» με το μισό κιλό χασίς

στον-ανακριτή-απολογείται-την-πέμπτη-46283

Υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού είναι ο 31χρονος που συνελήφθη προχθές το πρωί στη Ν. Ιωνία μαζί με τη συνομήλικη σύντροφό του, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 31χρονος, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε πάνω από μισό κιλό χασίς που προοριζόταν για τις πιάτσες τοξικομανών του Βόλου, κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τη θέση του στον στρατό. Χθες, παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα Βόλου και κατόπιν στον ανακριτή συνοδεία στρατονόμων.

Ο 31χρονος που δεν είναι από τον Βόλο φέρεται να συζούσε με την 31χρονη, η οποία έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο «ζευγάρι» απαγγέλθηκε από τον εισαγγελέα Βόλου η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών από κοινού ενώ ο υπαξιωματικός κατηγορείται επιπλέον για πλαστογραφία ιατρικής γνωμάτευσης για τη χορήγηση ναρκωτικής ουσίας.

Παρουσιάστηκαν στον ανακριτή απ’ όπου πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Πέμπτη.

Όπως είναι γνωστό, το «ζευγάρι» συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, προχθές το μεσημέρι.

Αστυνομικοί είχαν στήσει «καρτέρι» στη γυναίκα, την οποία ακινητοποίησαν την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια. Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου, όπου ζούσε τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι.

Αστυνομικοί εντόπισαν σε διάφορες κρυψώνες στο σπίτι συνολική ποσότητα κάνναβης 650 γραμμαρίων, 65 ναρκωτικά δισκία και το ποσό των 1.525 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών. Ο άντρας συνελήφθη ενώ επέστρεφε στο σπίτι.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου