ΤΟΠΙΚΑ

Μαζικές συλλήψεις για διπλώματα στον Βόλο

μαζικές-συλλήψεις-για-διπλώματα-στον-47076

Σωρηδόν… στο κρατητήριο οδηγήθηκαν χθες Βολιώτες δικυκλιστές που εντοπίστηκαν να οδηγούν δίκυκλα μοτοποδήλατα χωρίς δίπλωμα ή με δίπλωμα για μοτοσικλέτες μικρότερου κυβισμού. Μέσα σε τέσσερις ώρες 11 Βολιώτες κατέληξαν στο κρατητήριο απευθείας από τον δρόμο!

«Μπλόκα» στήθηκαν σε διαφορετικά σημεία στο κέντρο της πόλης. Από τις 10 το πρωί έως τις 2 περίπου το μεσημέρι διήρκεσε η επιχείρηση-σκούπα για τα διπλώματα. Αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων σταματούσαν δικυκλιστές που κινούνταν στο κέντρο και τους ζητούσαν να επιδείξουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Συνολικά 11 οδηγοί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν μοτοσικλέτες χωρίς να διαθέτουν δίπλωμα. Πρόκειται για οδηγούς ηλικίας 35, 27, 59, 55, 28, 65, 38, 51, 43, 48 και 27 ετών που οδηγήθηκαν μαζικά στο κρατητήριο όπως προβλέπει ο νόμος για τις περιπτώσεις οδηγών χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Δεν ήταν όμως οι μοναδικές συλλήψεις για διπλώματα. Και στη Σκιάθο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς μία 59χρονη Σκιαθίτισσα και ένας 38χρονος αλλοδαπός, που κινούνταν επί της περιφερειακής οδού με τα δίκυκλα μοτοποδήλατά τους και πάλι χωρίς διπλώματα.

Συνελήφθησαν επίσης ένας 19χρονος,ένας 20χρονος Πακιστανός και τρεις Αλβανοί 24, 20 και 25 ετών, οι δύο πρώτοι για παράβαση των όρων προσωρινής παραμονής και οι τρεις τελευταίοι για διοικητική απέλαση.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου