ΑΛΜΥΡΟΣ

Τροχαία ατυχήματα σε Βόλο, Πήλιο και Αλμυρό

τροχαία-ατυχήματα-σε-βόλο-πήλιο-και-αλ-47935

Τροχαίο ατύχημα με ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό συνέβη χθες στις 2 τα ξημερώματα στο κέντρου του Αλμυρού. Στην οδό Στ. Κομητά άγνωστο για ποιο λόγο 24χρονος που οδηγούσε Ι. Χ. επιβατικό αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε διαδοχικά με πέντε αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα.

Άμεσα στον τόπο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί ελαφριά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το Αστυνομικό Τμήμα συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη και συντάσσει δικογραφία.

Εκτροπή Ι.Χ. στο Χόρτο

Στο μεταξύ, τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής στην Επαρχιακή Οδό Βόλου Αργαλαστής στο ύψος του Χόρτου. Ο οδηγός αυτοκινήτου άγνωστο για ποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε εκτός οδοστρώματος, όμως ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία του. Στον τόπο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου.

Αναποδογύρισε Ι. Χ. στον Μάραθο

Συναγερμός χθες γύρω στις 5.30 το απόγευμα για τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Εθνική στο ύψος του Μαράθου. Ι. Χ. επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα με τις ρόδες στον αέρα.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο σοκαρίστηκε και κάλεσε σε βοήθεια. Οι ηλικιωμένοι όμως κατάφεραν και βγήκαν μόνοι από το αυτοκίνητο χωρίς βοήθεια.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι ήταν καλά στην υγεία τους και τους διακόμισε στο Νοσοκομείο Βόλου για λόγους πρόληψης. Η Τροχαία Βόλου συνέχιζε έως αργά το απόγευμα την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου