ΤΟΠΙΚΑ

Ερχεται ζεστό τριήμερο στη Μαγνησία

ερχεται-ζεστό-τριήμερο-στη-μαγνησία-53986

Ανοδική πορεία ακολουθεί η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες, φθάνοντας σταδιακά μέχρι τους 26 βαθμούς στη Μαγνησία, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 30 βαθμούς στην Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο.

Η αυριανή αναμένεται να είναι η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας για τον Βόλο και τη Μαγνησία, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Θεοφάνη Τακούδη, υπεύθυνου του Μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», ο οποίος ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι το ζεστό διάστημα που ακολουθεί, δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο την περίοδο που διανύουμε.

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διατηρηθούν μέχρι και το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή ο υδράργυρος θα υποχωρήσει κατά δύο με τρεις βαθμούς στα πεδινά και τρεις με τέσσερις βαθμούς στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η πτώση της θερμοκρασίας που θα σημειωθεί από την Κυριακή, δεν συνοδεύεται από φαινόμενα, ενώ σε αντίθεση με άλλες περιοχές, όπως η Ηπειρος και η δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία ο καιρός θα είναι αίθριος.

Κλείνοντας, ο κ. Τακούδης ανέφερε ότι η άνοδος της θερμοκρασίας που θα σημειωθεί στη Μαγνησία δεν έχει τα χαρακτηριστικά πρώιμου καύσωνα. «Απλά, οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας, βρίσκονται πάνω από το μέσο όρο» είπε.

ΓΛ. ΥΔΡ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου