ΤΟΠΙΚΑ

Ενας αιώνας δράσης του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα»

ενας-αιώνας-δράσης-του-οινοποιητικού-57379

Εκατό χρόνια προσφοράς, δράσης και αλληλεγγύης συμπληρώνει ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», που διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 15 Απριλίου στις 19.00 στο αμφιθέατρο του Δράγνειου, Δημαρχειακού Μεγάρου Νέας Αγχιάλου, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη.

Στη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Συνεταιρισμού, καθώς και της συλλεκτικής έκδοσης ημερολογίου για το 2018.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς επισήμων και φορέων. Ακολουθεί ο χαιρετισμός του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα», Γιάννη Κίτσιου, και η παρουσίαση των προγραμμάτων, δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό των «100 χρόνων ιστορίας», από το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής και οργανωτικό γραμματέα της «Μαγνήτων Κιβωτού», Δρ. Αλέξανδρο Καπανιάρη.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν οι: Βασίλειος Κόκκαλης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και Βαγγέλης Αργύρης, π. αντιπρόεδρος της Βουλής, π. υφυπουργός Γεωργίας – πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου.

Η τοποθέτηση – κλείσιμο της εκδήλωσης θα γίνει από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, πρόεδρο της «Μαγνήτων Κιβωτού». Την εκδήλωση συντονίζει ο Νίκος Τσούκας, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής – Δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό των «100 χρόνων ιστορίας», γενικός γραμματέας της «Μαγνήτων Κιβωτού».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της «Μαγνήτων Κιβωτού», πολιτιστικού φορέα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, στο πλαίσιο της προηγούμενης συνεργασίας του φορέα με τον Συνεταιρισμό της Νέας Αγχιάλου για το θεματικό έτος «Μάγνητες και ο πολιτισμός των γεύσεων» που διήρκεσε έως τον Δεκέμβριο του 2017.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου