ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» στον 39χρονο Βολιώτη

τελευταίο-αντίο-στον-39χρονο-βολιώτη-59123

Σοκ από την πρόωρη, άδικη, αιφνίδια απώλεια 39χρονου Βολιώτη. Πρόκειται για τον Αθανάσιο Καραμπλιά, πατέρα δύο παιδιών. Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν για εργασία στη Βαγδάτη.

Κανένας από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγική κατάληξη. Ο άτυχος 39χρονος δεν είχε κάποια ενόχληση. Ήταν υγιέστατος, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοιραίο συνέβη πριν από έξι μέρες. Η οικογένειά του δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη. Ο 39χρονος είχε δέκα μέρες που είχε ταξιδέψει στο Ιράκ.

Η οικογένεια ενημερώθηκε ότι η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο εξωτερικό απέδωσε τα αίτια του θανάτου του σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Εντούτοις, ζήτησε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, και αναμένει εναγωνίως τα αποτελέσματα.

Ο 39χρονος ήταν τεχνίτης και εργαζόταν σε εταιρεία. Προκειμένου να βγάλει το μεροκάματο έκανε ταξίδια στο εξωτερικό. Ήταν πολύ δραστήριος και αγαπητός. Η οικογένειά του τυλίχτηκε σε βαρύ πένθος και μάλιστα μέρες εορτών.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων. Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο Σπίτι Γαλήνης του Ιερού Ναού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου