ΤΟΠΙΚΑ

Κέντρο ενημέρωσης μέσω SMS

κέντρο-ενημέρωσης-μέσω-sms-61803

Ενα πρωτοποριακό κέντρο ενημέρωσης εγκαινιάζει ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος» στο Νότιο Πήλιο. Πρόκειται ουσιαστικά για την ενεργοποίηση μιας νέας υπηρεσίας ενημέρωσης μέσω μηνυμάτων SMS σε όλες τις συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Η νέα υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και στους κατοίκους, επισκέπτες, τουρίστες του χωριού. Σε πρώτη φάση είναι μόνο στα ελληνικά.

Τους ενημερώνει σε «ζωντανό» χρόνο στέλνοντάς τους μηνύματα-sms, για όλα τα δρώμενα του χωριού στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας: πολιτιστικές-αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες, φεστιβάλ και κάθε μορφή ανακοινώσεων του συλλόγου. Ακόμα τους ενημερώνει για κάθε ακραίο καιρικό φαινόμενο που προβλέπεται να συμβεί στο χωριό σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Και όλα αυτά χωρίς συνδρομή, χωρίς χρεώσεις, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με internet και χρέωση δεδομένων. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον σύλλογο και μόνο.

Απλά στέλνει ο ενδιαφερόμενος τη λέξη «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο 6943931336, για μια και μόνο φορά, για να καταγραφεί στην υπηρεσία ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του και να ξεκινήσει η ενημέρωσή του. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσει, δεν έχει πάρα να στείλει τη λέξη «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου