ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση στελεχών της ΟΝΝΕΔ Βόλου με τον Αρ. Μπασδάνη

συνάντηση-στελεχών-της-οννεδ-βόλου-με-64330

Κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Βόλου αποτελούμενο από τον Θανάση Μόρα πρ. μέλος Κ.Ε ΟΝΝΕΔ, την Μαρία Καραγιάννη μέλος Κ.Ε ΟΝΝΕΔ, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου, Χριστόφορο Ιγγλέση τον Υπεύθυνο κινητοποίησης και εκλογικής Ετοιμότητας Αθανάσιο Τακμάκη, την Λήδα Μωραϊτοπούλου μέλος ΟΝΝΕΔ Βόλου και τον πολιτευτή Χρήστο Χρόνη συναντήθηκαν χθες με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη.
Στην συνάντηση ο κ. Μπασδανης ανέλυσε και υπογράμμισε την χρηστικότητα του Επιμελητήριου ως εργαλείο για τις νέες επιχειρήσεις στο Νομό, όσο και για τις ήδη υπάρχουσες.

Επίσης, ανέλυσε τις ουσιαστικές δράσεις που ήδη έχουν γίνει και τις βλέψεις για τις επόμενες, αλλά και τη θέληση για δημιουργία ενός Επιμελητηρίου με ακόμα πιο ισχυρή και ουσιαστική συμβολή στο επιχειρείν στη Μαγνησία.
Κύριο μέλημα της ΟΝΝΕΔ Βόλου, όπως επισημάνθηκε από τα στελέχη της στη διάρκεια της συνάντησης, είναι “το νεανικό επιχειρείν και οι καινοτόμες αλλαγές που μπορούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρήσεις που τόσο έχουν πληγεί στο δύσκολο καιρό της κρίσης που διανύουμε”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου