ΤΟΠΙΚΑ

Βουτιά θανάτου 22χρονης από τον 3ο όροφο

βουτιά-θανάτου-22χρονης-από-τον-3ο-όροφο-67537

Σοκ το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου. Μία νεαρή κοπέλα, ηλικίας μόλις 22 ετών, κείτονταν νεκρή στο οδόστρωμα. Σοκαρισμένοι διερχόμενοι πολίτες άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο, ενώ γρήγορα ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε στο κενό από ύψος 12 μέτρων, από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 5.35 το απόγευμα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, εκείνη την ώρα 22χρονη δεν ήταν μόνη στο σπίτι αλλά με τη μητέρα της με την οποία έμενε μαζί. Σε ανύποπτη χρονική στιγμή, και ενώ διέλαθε της προσοχή της μητέρας της, η 22χρονη κινήθηκε στο μπαλκόνι και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βρέθηκε στο κενό.

Δυστυχώς, η πτώση στο κενό είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο της νεαρής κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι και άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου.

Η μητέρα της αντιλήφθηκε το τραγικό περιστατικό καθυστερημένα. Ήδη πολύς κόσμος συγκεντρωνόταν κάτω από την πολυκατοικία, όταν σοκαρισμένη ανακάλυπτε ότι η τραυματισμένη κοπέλα στο οδόστρωμα ήταν η ίδια της η κόρη, αδυνατώντας να πιστέψει στα μάτια της, να σκεφτεί τι μπορεί να είχε συμβεί.

Η σοκαρισμένη γυναίκα μετέβη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος της 22χρονης. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόλαβε να κάνει καμία ενέργεια για να την βοηθήσει. Ήταν ήδη νεκρή όταν κατέφθασε στο σημείο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, διενεργεί προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού δεν υπήρξαν. Κανένας δεν αντιλήφθηκε την κοπέλα την ώρα που βρέθηκε στο κενό. Όλα έγιναν εξάλλου πολύ γρήγορα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου