ΤΟΠΙΚΑ

Αστυνομικός -«πελάτης» έκλεισε ραντεβού με Ουκρανή σε ξενοδοχείο του Βόλου

αστυνομικός-πελάτης-έκλεισε-ραντε-69870

Δέχτηκε να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με αστυνομικό που υποδύθηκε τον ενδιαφερόμενο, έναντι ποσού 150 ευρώ. Υπόθεση μαστροπείας ξεσκέπασε χθές σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία 28χρονη Ουκρανή, η οποία φέρεται να επισκέπτεται την Ελλάδα ανά τακτά διαστήματα. Κατά τις σύντομες παραμονές της στη χώρα διαμένει πάντοτε σε ξενοδοχεία και παρουσιάζεται σε ροζ ραντεβού που της κλείνει άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων που αναζητείται από τις αρχές.

Ετσι συνέβη και χθές. Το ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες καθορίστηκε μέσω ιστοσελίδας που διαφημίζει ερωτικές συνευρέσεις. Η 28χρονη παρουσιάστηκε στο προκαθορισμένο σημείο, ο ενδιαφερόμενος όμως, πελάτης αποδείχτηκε ότι ήταν αστυνομικός.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στην Ουκρανή ευθύς αμέσως μόλις εκείνη δέχτηκε να παραλάβει σε προσημειωμένα -όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων- χαρτονομίσματα το ποσό των 150 ευρώ. Η 28χρονη κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, και από την προανάκριση αποδείχτηκε ότι μέρος του ποσού με το οποίο θα πληρωνόταν η Ουκρανή, και συγκεκριμένα περίπου 100 ευρώ, θα πήγαινε σε ένα άλλο άτομο.

Δυστυχώς, η 28χρονη αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στου αστυνομικούς για τον μαστροπό, ισχυριζόμενη ότι δεν γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες. Η ίδια επικαλέστηκε για τις πράξεις της δεινή ανάγκη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε εναντίον της αλλοδαπής δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων, αδίκημα σε βαθμό πταίσματος, και γι’ αυτό στην πορεία η Ουκρανή αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να κληθεί από τον Δημόσιο Κατήγορο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον μαστροπό συνεχίζονται, είναι όμως προς σκόρπιες κατευθύνσεις.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την τρίτη υπόθεση μαστροπείας που η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διαλευκάνει μέσα σε τέσσερις μήνες.

Δυστυχώς, οι μαστροποί σε όλες σχεδόν τις υποθέσεις καταφέρνουν και διαφεύγουν από τη σύλληψη των αστυνομικών αρχών, καθώς μέσω της τεχνολογίας επιτυγχάνουν να διατηρούν την ανωνυμία τους, παρά τις μοχθηρές πράξεις τους.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου