ΤΟΠΙΚΑ

Διέρρηξε φαρμακείο του Βόλου και έκλεψε χρήματα και laptop

διέρρηξε-φαρμακείο-του-βόλου-και-έκλε-72427

Εσπασε το τζάμι φαρμακείου στον Βόλο, μπήκε στον εσωτερικό του χώρου και αφαίρεσε το ποσό των 600 ευρώ που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή, καθώς επίσης και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Σοκαρισμένος ο φαρμακοποιός διαπίστωσε χθες με το καλημέρα την απώλεια τόσο των χρημάτων όσο και του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, ο οποίος είναι πολύτιμο εργαλείο για την εκτέλεση των συνταγών του.

Απευθύνθηκε στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου αξιοποίησαν κατάλληλα τις πληροφορίες, και στη συνέχεια εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη σε λίγες ώρες.

Στις 12.30 το μεσημέρι, συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συλλάμβαναν τον δράστη, έναν 44χρνο Ρομά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές από άλλες υποθέσεις.

Ο κλέφτης κρατείται και πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου. Ο ίδιος πάντως φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν σχετίζεται με την κλοπή.

Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό που καταγράφει τις κινήσεις του.

Επισημαίνεται ότι στην κατοχή του δεν βρέθηκαν ούτε τα χρήματα ούτε και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής ώστε να αποδοθούν στον παθόντα.

Τα κλοπιμαία, όπως διαπιστώθηκε, είχαν κάνει ήδη φτερά. Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου