ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κλήσεις για καταθέσεις από την ανακρίτρια – Για την εξαφάνιση του αγνοούμενου 30χρονου Θεσσαλονικιού

κλήσεις-για-καταθέσεις-από-την-ανακρί-76711

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η κύρια ανάκριση για την υπόθεση έκθεσης σε κίνδυνο του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε από τον όρμο Βότση Αλοννήσου τον Αύγουστο του 2016, και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Μετά τον διορισμό πραγματογνώμονα δύτη για έρευνες σε περιοχή που υποδείχτηκε από μάρτυρα, για τον εντοπισμό πραγμάτων του 30χρονου, τώρα αποστέλλονται και κλήσεις για καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια Βόλου αποστέλλει κλήσεις σε κάθε εμπλεκόμενο με το θέμα, που μπορεί να διαφωτίσει το έργο της κυρίας ανάκρισης. Αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση που ενδεχομένως να μην έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά, έστειλε κλήση ακόμη και σε ανήλικο προκειμένου να καταθέσει, αν και αυτό εκτιμάται ότι δεν συμβαίνει πολύ συχνά στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης κακουργηματικών πράξεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την αξιοπιστία του εν λόγω ανήλικου μάρτυρα.

Η σορός του 30χρονου Θεσσαλονικιού δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα, παρά τους πολλούς κύκλους ερευνών, τόσο της λιμενικής αρχής Αλοννήσου όσο και ιδιωτών ερευνητών που διόρισε η οικογένεια.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η οικογένεια του 30χρονου προχώρησε σε υποβολή μήνυσης τον Φεβρουάριο του 2017 κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου