ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο πρ.Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Θωμάς Πλιάκας

απεβίωσε-ο-πρ-δημοτικός-σύμβουλος-βόλ-79159

Εφυγε σήμερα από την ζωή ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου και συνδικαλιστής, Θωμάς Πλιάκας, σε ηλικία 58 χρόνων.

Ο Θωμάς Πλιάκας, γνωστός από την ενασχόληση του με τα κοινά και τον συνδικαλισμό και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας όπου διέμενε, άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή, μετά από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία δύο χρόνια περίπου.

Ο Θωμάς Πλιάκας διατέλεσε πρόεδρος του συνοικιακού συμβουλίου Ν. Δημητριάδας την περίοδο 1990 -1994, δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1994 -1998 επί δημαρχίας Πιτσιώρη, ήταν μέλος της Διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ για δύο τετραετίες, επί 10 χρόνια κατείχε θέσεις ευθύνης στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, εργάζονταν ως πολιτικό προσωπικό στο στρατόπεδο Γεωργούλα και ήταν μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων.

Ηταν παντρεμένος με την Δώρα Καναβιτσά, πρόεδρο του Συλλόγου Εκμισθωτών Κυλικείων και πατέρας δύο παιδιών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, στις 12.30 το μεσημέρι.

Ψήφισμα της ΟΕΒΕΜ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας για τον θάνατο του Θωμά Πλιάκα, εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Θωμά ΠΛιάκα, συζύγου της Γεν. Γραμματέως της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας κας Καναβιτσά Δωροθέας αποφάσισε:

1. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

2. Να κατατεθεί ποσό σε ευαγές ίδρυμα.

3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου