ΤΟΠΙΚΑ

Προσωρινή μεταστροφή μας ετοιμάζει ο καιρός

προσωρινή-μεταστροφή-μας-ετοιμάζει-ο-80411

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και στο μέσον της επόμενης εβδομάδας, χωρίς, ωστόσο, να είναι έντονα τα φαινόμενα, όπως υπογραμμίζει ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Ο ίδιος ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι η σκόνη από την Αφρική, που θα είναι αισθητή σε άλλες περιοχές, δεν αναμένεται να φτάσει στη Μαγνησία, ενώ προσέθεσε ότι οι μεταπτώσεις του καιρού εντάσσονται στα δεδομένα της άνοιξης, και δεν εμπνέουν ανησυχία σε ό,τι αφορά την περιοχή της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, όπως καταγράφεται από τον Μετεωρολογικό Σταθμό «Αλέξανδρος Τακούδης», σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 20 βαθμούς, και στον Βόλο από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς, και στο Βόλο, ειδικότερα, από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς, και στον Βόλο από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, εξάλλου, στη δυτική Θεσσαλία αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, και πιθανόν λίγα χιόνια στις ορεινές περιοχές, ενώ στην ανατολική αναμένονται αραιές συννεφιές με πιθανότητα λίγων φαινομένων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία που θα διατηρηθεί αμετάβλητη, θα κυμανθεί από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, τέλος, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 20 βαθμών Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου