ΤΟΠΙΚΑ

Ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων

ομάδες-συμβουλευτικής-υποστήριξης-γ-82209

Μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογίας και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την επιστημονική επίβλεψη της διδάσκουσας και ψυχολόγου Χριστίνας Ρούση – Βέργου, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου, διοργανώνουν ομάδες συμβουλευτικής γονέων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Στα πλαίσια των ομάδων αυτών θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την εκπαίδευση των γονέων σε συγκεκριμένες πρακτικές, το μοίρασμα των εμπειριών τους, και την ενδυνάμωσή τους στο γονεϊκό ρόλο ώστε να αντλούν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτόν.

Θα λειτουργήσουν δύο ομάδες, 6 συνολικών συναντήσεων η κάθε μια, κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη 6-8 το απόγευμα, σε χώρο του Παραλιακού Συγκροτήματος του ΠΘ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής 6988-114429 Βάσω Μπακάλη, 6975-781560 Νίκος Μαγιόγλου, 6983-299859 Αργυρώ Σουφλή και 6976-201838 Παναγιώτης Δεληγιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου