ΤΟΠΙΚΑ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση συμπαράστασης στα δικαστήρια για τη Θ. Στάχτου

στάση-εργασίας-και-συγκέντρωση-συμπα-86278

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου πραγματοποιεί αύριο, Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 11:30 το πρωί, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, σε ένδειξη συμπαράστασης στην πρόεδρο Θάλεια Στάχτου.

Θα εκδικαστεί η μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου, Θάλειας Στάχτου.

«Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες.

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την πρόεδρό του, καλούμε τους συναδέλφους και όσους πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών έξω από τα δικαστήρια Βόλου. Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν», αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Ανακοίνωση συμπαράστασης στη Θάλεια Στάχτου, έχει εκδώσει και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Καρδίτσας. «Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας καταγγέλλει την συνεχιζόμενη επίθεση της Δημοτικής Αρχής Βόλου κατά της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας. Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας και στηρίζει τις αποφάσεις τόσο του Συλλόγου όσο και των εργαζομένων στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Επισημαίνει τέλος, στέλνοντας και ένα μήνυμα στον Δήμαρχο Βόλου πώς οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τρομοκρατούνται και δεν φιμώνονται», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου