ΤΟΠΙΚΑ

Οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος των συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία

οριστικοποιήθηκε-ο-κατάλογος-των-συν-87132

Οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος των συνέδρων από τη Μαγνησία που θα συμμετέχουν στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Ύστερα από την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή συνέδρων για το Ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, η Μαγνησία θα εκπροσωπηθεί από τους εξής:
ΒΟΛΟΣ: Άγγελος Αγραφιώτης, Λεων. Αναστασίου, Χ. Αλεξανδράκη, Ε. Βουγιούκας, Δ. Γεωργόπουλος, A. Γεωργακόπουλος, Κ. Γιαννουσάς, Μαρία Γίτση, Ν. Διαμαντένιας, Γραμμάτω Ζηκούλη, Ι. Καουνάς, Ι. Καρακάνας, Σούλα Μπαρτζιώκα, Ι. Καράτσαλος, Δ. Κοντορίζος, Σοφία Λαμπαδάρη, Α. Λυχναρόπουλος, Θανάσης Μακρόπουλος, Α. Μίχας, Δ. Νικολάου, Μαρία Ντόβα, Ι. Ξυπνητός, Ι. Πρίγκος, Βας. Σαμαράς, Ε. Σταθαράκος, Β. Τσεκούρα, Δ. Τσιμπανάκος, Φούλη Τσιώμου, B. Χαλαστάρας, Ν. Χαυτούρας, Μ. Ψωφογιώργου, Σ. Σκρίμπας

ΑΛΜΥΡΟΣ: Δ. Κωστόπουλος, Β. Ντούρας, Κ. Ζαρκάδας, Μαρίνα Παπαευαγγέλου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σ. Ντόβας, Ζ. Ντελόπουλος, Ουραν. Χαραλαμπάκη

ΖΑΓΟΡΑ: Δημ. Σπανός
ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ: Βασ. Τσιρέμπολος, Ε. Φουρτούνα
ΣΚΙΑΘΟΣ: Φ. Ζεμπέκης
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Α. Ξηντάρης

Εξ οφιτσίου στο συνέδριο, θα συμμετέχουν οι: Δημήτρης Κουτσούκος (εκπρόσωπος της προέδρου), οι πρώην βουλευτές Αλέκος Βούλγαρης, Ροδούλα Ζήση και Δημήτρης Πιτσιώρης, οι δήμαρχοι Νίκος Φορτούνας και Πατής Κουτσάφτης και ο πρώην δήμαρχος και πρώην Νομάρχης Πάνος Σκοτινιώτης.

Επίσης οι εκλεγμένοι σε συνδικαλιστικούς και άλλους φορείς: Τρύφωνας Πλαστάρας, Θανάσης Παπαδημόπουλος, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, Σούλα Βακουφτσή και Γιάννης Διανελλάκης και τέλος, οι κ.κ. Γ. Μπάρδας από την ΚΟΕΣ, Γ. Σακκόπουλος Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ, και Λ.Νούσης Πρώην μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου