ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

εθελοντική-αιμοδοσία-αύριο-στο-εεεεκ-87479

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται αύριο, Τρίτη 13 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι στο προαύλιο του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και του 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας (Στρατή Μυριβήλη 1 – Φυτόκο δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή).

Η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους συλλόγους προσωπικού των συστεγαζόμενων σχολείων Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου και 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (Βόλου).

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε αίμα στο Νοσοκομείο Βόλου και στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όσοι επιθυμείτε και πληροίτε τις απαραίτητες προϋποθέσεις να συμμετάσχετε στην εθελοντική αιμοδοσία των σχολείων μας. Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό φυλλάδιο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας στο οποίο αναφέρονται και οι προϋποθέσεις για συμμετοχή σε αιμοδοσία. Θέλουμε να ελπίζουμε πως με τη συμμετοχή όλων μας θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε σημαντική ποσότητα αίματος. Για όλους εμάς μία αιμοδοσία κοστίζει μόνο 30’ από τον χρόνο μας για κάποιον συνάνθρωπό μας είναι θέμα ζωής», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των δύο σχολείων.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας θα ήταν σημαντικό να δηλωθεί -αν είναι εφικτό- η πρόθεση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία μέχρι την Παρασκευή 9/03/2018 στο τηλ. 2421081961 (Μελίνα Χονδροδίνη ή Τζίνα Παπαδοπούλου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου