ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέθηκε σε υπάλληλο του γιου του και την τραυμάτισε

επιτέθηκε-σε-υπάλληλο-του-γιου-του-και-91740

Επιτέθηκε και τραυμάτισε εργαζόμενη στη βιοτεχνία του γιου του με τα χέρια του, και μάλιστα δύο φορές, μέσα στο 2014, τη μία εντός της επιχείρησης και την άλλη εκτός αυτής, έξω από το σπίτι άλλης εργαζόμενης, επειδή δήλωσε στο ΙΚΑ ότι ήταν ανασφάλιστη στην επιχείρηση επί τέσσερα χρόνια μετά από έλεγχο επιθεωρητών.

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 78χρονο Βολιώτη. Ο Εισαγγελέας έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορούμενου από τα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης σε εφαρμογή του Νόμου Παρασκευόπουλου, και την ενοχή του για το αδίκημα των σωματικών βλαβών.

Ο εισαγγελέας επικαλέστηκε τις γνωματεύσεις του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίες συνέπιπταν με τα χρονικά διαστήματα της μήνυσης για τις σωματικές βλάβες.

Επιπλέον χαρακτήρισε επισφαλείς τις ένορκες καταθέσεις των μαρτύρων, που δεν ήταν παρούσες στο δικαστήριο, διατυπώνοντας σοβαρές επιφυλάξεις για τον ισχυρισμό ότι δεν συνέβησαν τα καταγγελλόμενα περιστατικά και ότι όλα ήταν κατασκευασμένα.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα και καταδίκασε τον 73χρονο, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από πληρεξούσιο δικηγόρο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου