ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις ελλείψεις σε έργα στο Πήλιο

ανακοίνωση-του-κκε-για-τις-ελλείψεις-σ-91881

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η τομεακή επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ ότι «συνεχίζουν να πετούν ο ένας στον άλλον το μπαλάκι ευθυνών για τις απαράδεκτες ελλείψεις σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και για την αποκατάσταση των ζημιών μετά τις σοβαρές καταστροφές στο Πήλιο».

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, επισημαίνει ότι «τους είναι βολικό να συντηρούν την αντιπαράθεσή τους, για να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν και οι δύο πλευρές.

Οι κάτοικοι των χωριών της περιοχής πρέπει να καταδικάσουν αυτή την ωμή κοροϊδία, γιατί τόσο η Περιφέρεια όσο και η κυβέρνηση συνεργάζονται άψογα και τάχιστα σε έργα για τους μονοπωλιακούς ομίλους και την κερδοφορία τους.

Έτσι για παράδειγμα την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι της Σκοπέλου μετά από σχεδόν 3 χρόνια ακόμα περιμένουν την αποκατάσταση των ζημιών, με διαδικασίες εξπρές χτίζονται τα πλευρικά διόδια στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Κιλελέρ. Εκεί το “τέρας της γραφειοκρατίας”, μάλλον γίνεται “αρνάκι”. Όσο για τις επισκέψεις, τις συνεντεύξεις Τύπου και τις εξαγγελίες, πρόσφατο είναι το παράδειγμα της Μάνδρας όπου οι κάτοικοι ακόμα περιμένουν, παρακολουθώντας άλλο ένα παιχνίδι ευθυνών και “γραφειοκρατίας”».

Το ΚΚΕ ζητά από τους κατοίκους να διεκδικήσουν άμεση αποκατάσταση των καταστροφών στο οδικό δίκτυο, σε κτίσματα και αγροικίες, στις αγροτικές καλλιέργειες αλλά και να δρομολογηθούν αντιπλημμυρικά έργα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου