ΤΟΠΙΚΑ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα ο Χρ.Μπουκώρος

στις-εορταστικές-εκδηλώσεις-για-την-ε-92832

Στο νησί της Καρπάθου βρέθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των εβδομήντα χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Ο βουλευτής Μαγνησίας κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό νησί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Έπαρχο της Καρπάθου, Γιάννη Μηνατσή, το Δήμαρχο, Λάμπρου Ηλία, καθώς και το Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου, κ. Αμβρόσιο, ενώ επισκέφθηκε στρατιωτικές και άλλες υπηρεσίες του νησιού.

Επίσης, ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση το μνημείο του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ο οποίος, δικαίως, λατρεύεται ως ήρωας τόσο στην Κάρπαθο όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα ολοκληρώθηκαν με την κατάθεση στεφάνων και τη μαθητική παρέλαση, την οποία παρακολούθησε ο βουλευτής Μαγνησίας. Ο Χρήστος Μπουκώρος, αφού εξήρε τη δυναμική παρουσία τη μαθητιώσας νεολαίας, μετά το πέρας των εκδηλώσεων τόνισε ότι «σε αυτή την εσχατιά της Ελληνικής γης χτυπά ακόμη πιο δυνατά η καρδιά των Ελλήνων».

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας, είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε συγκέντρωση στελεχών της ΔημΤΟ Καρπάθου, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει όλους για τη θερμή φιλοξενία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου