ΤΟΠΙΚΑ

«Ποντικοί» σε σπίτι και τρία καταστήματα στο κέντρο του Βόλου

ποντικοί-σε-σπίτι-και-τρία-καταστήμ-94354

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τέσσερις συνολικά περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στο κέντρο της πόλης του Βόλου.

Συνελήφθη ως δράστης σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, ο 30χρονος σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε συρτάρι ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε επιπλέον ότι ο δράστης μαζί με 18χρονο ημεδαπό συνεργό του που αναζητείται, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση σε κάθε περίπτωση, κατά το χρονικό διάστημα από 26-02-2018 έως 05-03-2018 στην πόλη του Βόλου διέπραξαν:

  • δύο κλοπές σε οικία και κατάστημα, κατά τις οποίες αποκόμισαν συνολικά μία τηλεόραση, ένα φορητό υπολογιστή και χρηματικά ποσά, καθώς και
  • μία απόπειρα κλοπής σε κατάστημα με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου