ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές των δήμων Βόλου, Ν. Πηλίου, Αλμυρού και Ρ. Φεραίου

σε-κατάσταση-έκτακτης-ανάγκης-περιοχ-94790

Με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», περιοχές των δήμων Βόλου, Νοτίου Πηλίου, Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της θεομηνίας.

Οι περιοχές που κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με την απόφαση, είναι οι εξής:

-Δήμος Βόλου:

Τοπική Κοινότητα Μακρινίτσας της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας, Τοπική Κοινότητα Ανακασιάς της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού, Τοπική Κοινότητα Άλλης Μεριάς της Δημοτικής Ενότητας Πορταριάς – Μακρινίτσας, Τοπική Κοινότητα Αγίου Βλασίου και Τοπική Κοινότητα Κάτω Λεχωνίων της Δημοτικής Ενότητας Αρτέµιδας, Τοπική Κοινότητα Αγριάς της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς – Αρτέµιδας, Τοπική Κοινότητα Νεαπόλεως – Νέες Παγασές και Τοπική Κοινότητα Μελισσατίκων της Δημοτικής Ενότητας Βόλου, του Δήμου Βόλου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

-Δήμος Νοτίου Πηλίου:

Δημοτική Ενότητα Αργαλαστής, Δημοτική Ενότητα Αφετών, Τοπική Κοινότητα Τρικερίου της Δημοτικής Ενότητας Τρικερίου, Τοπική Κοινότητα Μηλεών, Τοπική Κοινότητα Βυζίτσας και Τοπική Κοινότητα Πινακατών της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών και της Δημοτικής Ενότητας Σηπιάδος του Δήμου Νοτίου Πηλίου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

-Δήμος Αμλυρού:

Δημοτική Ενότητα Πτελεού, Δημοτική Ενότητα Σούρπης και Δημοτική Ενότητα Αλµυρού του Δήμου Αλµυρού, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

-Δήμος Ρήγα Φεραίου:

Τοπική Κοινότητα Κερασιάς της Δημοτικής Ενότητας Κάρλας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει έως 28 Μαΐου 2018.

Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει δίχως νέο έγγραφο άρση της παραπάνω κατάστασης έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Σημείωση: Οι περιοχές των δήμων που περιγράφονται παρακάτω, είναι ήδη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μέχρι 12 Μαρτίου του έτους 2018 και ως εκ τούτου αν οι εμπλεκόμενοι δήμοι θεωρούν ότι συντρέχουν οι λόγοι της ισχύος της παράτασης, θα πρέπει να επανέλθουν µε νεότερο αίτημα για παράταση αυτών λίγο πριν την ημερομηνία λήξης της υφιστάμενης κήρυξης.

Οι περιοχές αυτές είναι:

-Τοπική Κοινότητα Πορταριάς της Δημοτικής Ενότητας Πορταριάς και η Τοπική Κοινότητα Δράκειας της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, του Δήμου Βόλου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

-Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

-Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου Νηλείας και Τοπική Κοινότητα Καλών Νερών της Δημοτικής Ενότητας Μηλέων του Δήμου Νοτίου Πηλίου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

-Τοπική Κοινότητα Καναλίων της Δημοτικής Ενότητας Κάρλας και Τοπική Κοινότητα Κεραμιδίου της Δημοτικής Ενότητας Κεραμιδίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

-Τοπική Κοινότητα Ανάβρας της Δημοτικής Ενότητας Ανάβρας του Δήμου Αλμυρού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου