ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιξιάτικος καιρός στη Μαγνησία

ανοιξιάτικος-καιρός-στη-μαγνησία-95372

Ανοιξιάτικες πινελιές διανθίζουν τα χαρακτηριστικά του καιρού που θα επικρατήσει τις επόμενες μέρες στη Μαγνησία, μετά τις χειμωνιάτικες θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του ίδιου μετεωρολογικού σταθμού, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο φθάνοντας τους 22 βαθμούς Κελσίου στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο καιρός στη Μαγνησία θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου, και στον Βόλο από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς, και στον Βόλο από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μεθαύριο Πέμπτη αναμένονται τοπικές συννεφιές και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς, και στον Βόλο από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς στη Μαγνησία και στον Βόλο από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή θα επικρατήσουν ανάλογες καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να συνεχίζει την ανοδική της πορεία, φθάνοντας στους 19 βαθμούς η ελάχιστη και τους 22 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη τιμή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου