ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: «Ανακάλυψαν» συνάντηση που ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμος Βόλου

αχ-μπέος-ανακάλυψαν-συνάντηση-που-α-103989

Ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε απάντηση ανακοίνωσης της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου για συνάντηση που είχε το 2015 με στελέχη της ΑΓΕΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με έκπληξη και οργή ενημερώθηκα για την αποδιδομένη από τοπικό σάιτ στον γνωστό Μάρκο Μπαξεβανόπουλο ενέργεια να προχωρήσει σε ψευδείς και άκρως συκοφαντικές δηλώσεις σε βάρος μου, επικαλούμενος μάλιστα και ύπαρξη φωτογραφιών, σύμφωνα με τις οποίες δήθεν πραγματοποίησα τρεις, κρυφές, συναντήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lafarge στην Αθήνα, για την κατασκευή μονάδας srf στον ΧΥΤΑ Βόλου.

Προς ενημέρωση των πολιτών, και επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, οφείλω να δηλώσω ρητά ότι με στελέχη της ΑΓΕΤ μόνο μία συνάντηση είχα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 . Η συνάντηση μάλιστα αυτή ανακοινώθηκε επίσημα από το γραφείο Τύπου του Δήμου, που διένειμε και σχετική φωτογραφία (και μάλιστα βρίσκονται από τότε στο διαδίκτυο για κάθε ενδιαφερόμενο), και ήταν στο πλαίσιο των συνεχών και αλλεπάλληλων επαφών που είχα με το σύνολο των μεγάλων επιχειρήσεων και βιομηχανιών της περιοχής μας. Μάλιστα αμέσως μετά τη συνάντηση αυτή η ΑΓΕΤ προχώρησε στην κατασκευή, με δικά της έξοδα, μιας σύγχρονης παιδικής χαράς στην Αγριά.

Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο Μπαξεβανόπουλος προσπαθούσε να κτίσει καριέρα, εμπορευόμενος διάφορες ευαισθησίες, τώρα διαπιστώνω ότι συμπεριέλαβε στο ρεπερτόριό του και τη συκοφαντία και τη λάσπη. Σε κάθε περίπτωση και ο ίδιος, όπως όλοι, οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πως για τον Αχιλλέα Μπέο δεν μετρά το προσωπικό, αλλά μόνο το όφελος και το συμφέρον της πόλης και των πολιτών.

YΓ. Για να μετρήσει κανείς την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα αυτών που επιχειρούν να με συκοφαντήσουν (και) για το θέμα αυτό, απλώς υπενθυμίζω ότι μόνο εγώ κατέθεσα, στις 28 Μαρτίου 2017, μηνυτήρια αναφορά για το θέμα της καύσιμης ύλης στην ΑΓΕΤ, τόσο κατά της εταιρίας, όσο και κατά των υπευθύνων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, για την έκδοση άδειας, όσο και της Περιφέρειας, για την άσκηση ελέγχων. Ο καθένας συνεπώς μπορεί να συνάγει τα συμπεράσματά του για το ποιος αγωνίζεται για την ουσία και το αποτέλεσμα και ποιος για να εκμεταλλεύεται απλώς την ανησυχία και την ευαισθησία των πολιτών…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου