ΤΟΠΙΚΑ

Εκοψε την πίτα του το ΕΠΑΜ Μαγνησίας

εκοψε-την-πίτα-του-το-επαμ-μαγνησίας-109230

Το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας έκοψε την πίτα του 2018 την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα τελέστηκε Αγιασμός παρουσία ιερέα της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Πλήθος κόσμου παρευρέθη στα γραφεία του ΕΠΑΜ Μαγνησίας, μεταξύ των οποίων η υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου Αγγελική Ιωαννίτη που – όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τα στελέχη του ΕΠΑΜ – “είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο σε όλο το Νομό Μαγνησίας προσφέροντας σε ανθρώπους που αυτούς τους καιρούς Κατοχής της χώρας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες”.

Επίσης, αναφέρεται πως, η πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου αλλά και η γραμματέας επικοινώνησαν μαζί τους για να μας ευχαριστήσουν για την πρόσκληση αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορέσανε να παραβρεθούν. Το παρόν έδωσε στην κοπή πίτας και το μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας Στέλιος Λημνιός.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση προς τους παραβρισκόμενους σε ό,τι αφορά την Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία που κατέθεσε το ΕΠΑΜ αλλά και για τα Εθνικά Θέματα έγινε από τα μέλη της Π.Γ. του ΕΠΑΜ Απόστολο Μόσχο και Γιώργο Λέτσιο και την διδάκτορα Νομικής Κέρη Μαυρομάτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου