ΤΟΠΙΚΑ

Μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας για λίγο οι εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ Ηρακλής

μακριά-από-τα-προβλήματα-της-καθημερι-109860

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό πραγματοποίησε η Ενωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα υπό τους ήχους των τραγουδιών της Λίτσας Γιαγκούση, οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους χόρεψαν και τραγούδησαν μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Βασίλης Χαλαστάρας, μιλώντας στην εκδήλωση, ευχαρίστησε όλους, και πρώτα τους συναδέλφους όλων των σωματείων του ομίλου, που ήρθαν από μακριά και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ελπίδα για πιο μεγάλες κατακτήσεις ταυτισμένες με την ανάπτυξη, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτά που μας εμπνέουν και μας ενώνουν. Να είναι χρονιά που θα ανατρέψει τους άσχημους δείκτες που αφήνει πίσω του το 2017. Το 2018 να είναι χρονιά εγρήγορσης, αφετηρίας ανάκαμψης της ελληνικής κοινωνίας και των προβλημάτων της και να δρομολογήσει νέους αγώνες για δίκαιες αλλαγές υπέρ όλων των εργαζομένων.

Αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όμως τόνισε την ανάγκη για μια συνολική προσπάθεια όλων των πλευρών, ώστε να αντιμετωπίσουμε την κρίση με ωριμότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και στο τέλος να βγούμε πιο ισχυροί και πιο δυνατοί».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η π. υφυπουργός κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι βουλευτές του νομού κ. Αλέξανδρος Μεικόπουλος , κ. Χρήστος Μπουκώρος , ο κ. Κώστας Στεργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κίτσος, ο πρόεδρος του ΕΚΒ Θαν. Παπαδημόπουλος και ο ΓΓ Δημ. Βασιλείου, ο πρόεδρος και ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Τσιμέντου κ. Β. Χαντζιάρας και Αν. Μιχαλόπουλος,η πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Νάνσυ Καπούλα, η επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» κ. Νατάσσα Οικονόμου, το μέλος της Γραμματείας Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ Αγγ. Αγραφιώτης, η πρ. δημ. σύμβουλος Σούλα Μπαρτζώκα, ο Πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αλμυρού κ. Κ. Πανταζώνας, ο Υπ/της Αστ. Τμήματος Αλμυρού Π. Τσιρογιάννης, ο δημοσιογράφος Γ. Αναστασίου.

Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων του Ομίλου ΑΓΕΤ Μηλακίου, Κεντρικών Γραφείων, Κέντρων Διανομής Θες/νικης, Δραπετσώνας-Ρίου-Ηγουμενίτσας εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Χειριστών, Νοσηλευτριών, εργοστασίου ΒΙΣ, Χαλυβουργίας των συνταξιούχων Αγέτ Ηρακλής. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Νίκος Παπαευσταθίου, ο διευθυντής του εργοστασίου Βόλου κ. Νίκος Μπόζος, η διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων κ. Παναγιώτα Απέργη κ.ά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου