Εκοψαν την πίτα τους και διασκέδασαν οι γεωπόνοι της Μαγνησίας [photos]

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-21, 10:59:28
Εκοψαν την πίτα τους και διασκέδασαν οι γεωπόνοι της Μαγνησίας [photos]

Με μεγάλη επιτυχία παρουσία των Βουλευτών του Νομού, του Προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ Ελλάδος και εκπροσώπων πολλών φορέων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Οι Γεωπόνοι διασκέδασαν και γέμισαν ασφυκτικά το «Καπηλειό του Βόλου» την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.
Τυχεροί αποδείχθηκαν οι Δημήτρης Κατσαρός που κέρδισε το φλουρί με δώρο διήμερη διαμονή στο Ξενώνα «Λεωνίδας» στην Ξυνόβρυση προσφορά του κυρίου Αναστασίου Λεωνίδα, ο Κωνσταντίνος Αποστόλου που κέρδισε ένα στερεοφωνικό συγκρότημα προσφορά του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας και ο Χαλάτσης Αρτέμης ο οποίος κέρδισε κρασιά του κτήματος Ρούσσας προσφορά της κάβας του κυρίου Παππαγιάνη. Επίσης κληρώθηκαν φιάλες με κρασιά προσφορά του οινοποιού και συναδέλφου κου Τοκαλή Νικολάου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Μαγνησίας Μπαλής Συμεών, Μπουκώρος Χρήστος και Στεργίου Κωνσταντίνος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ελλάδος κος Μάμμαλης Σπύρος, οι πρώην θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κοπάνας Αργύριος και Κίτσιος Γεώργιος, η πρώην Υφυπουργός Χρυσοβελώνη Μαρίνα, η πρώην Αντιδήμαρχος Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Βουλευτής κος Νάνος Απόστολος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Μπασδάνης Αριστοτέλης, η πρόεδρος του ΤΕΕ Καπούλα Νάνσυ, ο πρόεδρος του ΟΛΒ Σταυριδόπουλος Θρασύβουλος, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κλάρα Τίνα, ο γεωπόνος και πρώην Βουλευτής Μουτσινάς Πάρις, διευθυντές υπηρεσιών του Νομού και πλήθος γεωπόνων, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν η Υφυπουργός Παπανάτσιου Αικατερίνη, ο Βουλευτής Μαγνησίας Μεϊκόπουλος και η πρώην Υφυπουργός Μακρή Ζέττα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπρος Κωνσταντίνος αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, ευχαρίστησε τους επισήμους τόσο για την παρουσία τους όσο και για την συνεργασία τους με τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας. 
Η ομιλία του προέδρου κινήθηκε στον άξονα της εξωστρέφειας που επιδεικνύει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια και της άψογης συνεργασίας που έχει με όλους τους φορείς γεγονός που απορρέει από την ανέφελη συνεργασία των μελών του Δ.Σ. κάνοντας παράλληλα μια σύντομη αναδρομή στις ενέργειες του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικό και ενδιαφέρον είναι, ότι σχεδόν όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ομόφωνες, ενώ οι πολλές συνεργασίες με τους φορείς αποδεικνύουν την συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ.

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας παρά την οικονομική κρίση ανθεί οικονομικά, χωρίς να λαμβάνει συνδρομές από τα μέλη του παρά μόνο αυτές που δίνει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων. Αντλεί οικονομική στήριξη από τα Ευρωπαϊκά και Κρατικά προγράμματα που συμμετέχει με απόλυτη επιτυχία σε συνεργασία με άλλους φορείς και το άνοιγμα που έχει κάνει στην κοινωνία.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=